Despre noi

SoiaS.C. REVIVA S.R.L. cu sediul în localitatea Apahida, comercializează o gamă variată de produse şi ingrediente alimentare naturale şi dietetice. Activitatea societăţii a avut de la început un caracter inovativ, aspect care se manifestă şi în prezent prin proiecte de cercetare-dezvoltare în domeniul alimentar şi cel al biocombustibililor cu tehnologii brevetate. Preocuparea noastră constantă este să oferim produse care promovează o viaţă sănătoasă.

Produsele acoperă o gamă diversificată de cereri de la nivel industrial pâna la consumul casnic şi se pot dezvolta produse personalizate conform cerinţelor specifice ale clienţilor. Departamentul de cercetare-dezvoltare îşi concentrează atenţia asupra alimentaţiei sănătoase a populaţiei şi propun o serie de produse cu conţinut ridicat de proteine, fibre şi vitamine.

Proteinele vegetale furnizează componente necesare unei dezvoltări normale a organismului şi satisfac necesarul de aminoacizi esenţiali, vitamine şi minerale.

Gama produselor REVIVA™ cuprinde: texturate, cuburi şi şniţele, mixuri proteice şi făinuri de soia pentru industria alimentară, catering, restaurante, brutării, patiserii, cofetării, produse dietetice, alimente funcţionale şi de protecţie, alimente pentru controlul greutăţii corporale, mixuri proteice pentru sportivi, ulei de soia, furaje energo-proteice, biocombustibili.

Ştiaţi că?...

Singurul aliment vegetal care ofera toti aminoacizii esentiali este proteina de soia. Bogata in antioxidanti, soia protejeaza vasele sangvine... .

Proiecte

Va rugam urmati linkul pentru a afla proiectele in care suntem angajati momentan, deasemenea stiri despre viitoarele produse Reviva...

Scurt istoric

Boabele de soia au constituit o parte a hranei umane mai bine de 5000 de ani. Prima mentionare despre cultivarea boabelor de soia ...